Velkommen!

Med denne post åbner Fra Sortsand. Nu må vi se, hvad det bliver til.

Åbningen fejres med High On Fires video, der er et par dage gammel nu. Sangen hedder ”Fertile Green” og stammer fra bandets ganske nye album De Vermis Mysteriis, der udkom tidligere i år. Navnet er naturligvis hentet fra gode gamle Robert Bloch, og det kan da også nævnes, at hele albummet kredser om cthulhu mythos-lignende elementer, der tematisk tangerer koncepter som kosmisk terror og menneskehedens ubetydelighed i det store univers. Albummet rykker i den grad, og sangen Fertile Green er et godt eksempel på High On Fires højoktan-udgave af Rock ’n Roll a la Motörhead. Har du ikke hørt dem endnu, har du er positivt bekendtskab i vente.

Videoen er lige så vild og blodig som musikken og ganske, ganske godt skruet sammen, ikke mindst for fallerede horror-fans som undertegnede. Her blandes grotesk psykedelisk mareridtssceneri med stilfuldt grind house-action. Jeg er helt pjattet med den gigantiske kvinde, som vores hovedperson stiger ind i! Hele herligheden er i øvrigt animeret og redigeret af en gut ved navn Phil Mucci, som jeg ikke kender noget videre til.

2 kommentarer

Filed under Video

2 responses to “Velkommen!

  1. Haha, det er sindssvagt godt det her, den video er for fed!! Hvorfor er der ikke nogen, der laver hele animationsfilm som det her!?!? (eller måske er der, jeg kender dem bare ikke). Jeg ville lige checke din fire år gamle intro og får serveret en kodylt fed video, fornemt!

    • Martin

      Du roder rundt i nogle gamle sager her. Jeg har ikke genlæst den tekst siden. Og ja, det er en vildt fed video. Og et vildt fedt band!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.