Hele tre ting – Off With Their Heads, Bad Religion og Birds in Row

Det er knap en uge siden, at Off With Their Heads lagde den første single og video til deres nye album Home online. Nu har de allerede lagt en ny video online. Denne gang til sangen ”Seek Advice Elsewhere”. En sang, der absolut fortsætter de gode takter. Når albummet udkommer d. 12. marts, skal det helt sikkert checkes ud. Videoen er faktisk også ganske sjov.

 

Så har det også været den uge, hvor vi kunne konstatere, at Bad Religion stadig lyder præcis, som de har gjort mindst siden Against the Grain (1990). Det er vel både godt og skidt, men desværre heller ikke så ophidsende længere. Første single fra Bad Religions nye plade med samme navn hedder ”True North”, den er bestemt ikke dårlig… men bliver næppe heller nogen ny klassisker.

 

Endelig vil jeg nævne, at det relativt nye franske hardcore-band Birds In Row gæstede København i mandags. De gav en god koncert på Kraftwerket, hvor de spillede for et lidt mandagssløvt publikum. Birds In Row fortjener helt sikkert en koncert mere – måske denne gang på Loppen eller et lignende sted. Prøv at give gruppen en chance. Jeg kendte dem ikke før koncerten, men blev heldigvis gjort opmærksom på dem lidt tid inden (tak Byg!). Du kan checke deres første og eneste video ud her. Sangen hedder “Pilori” og sparker røv:

Skriv en kommentar

Filed under Video

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.