Prism bloody Prism: Tag med til Satans land

Godt nyt til alle Black Sabbath-fans. Black Prism udsender en EP d. 31. august. De har imidlertid allerede nu udsendt deres første video. En video til sangen ”Satan’s Country”. Ikke alene leverer Black Prism Sabbath-doom rock af bedste skuffe, deres video er også super, super fed. Se billederne fra en Wicca-vielsesceremoni – det ligner noget fra en William Girdler-film.  EP’en udkommer på det fascinerende pladeselskab Easy Rider Records.

Cool, cool, cool!

2 kommentarer

Filed under Video

2 responses to “Prism bloody Prism: Tag med til Satans land

  1. Wauw!! Hvor fedt!!
    Jeg har for nyligt købt alle “de rigtige” Black Sabbath-albums (dvs. dem fra 70’erne med Ozzy) og det her lyder bestemt som noget, jeg bør ha’ i samlingen. Og du har helt ret mht. at det ligner noget fra en gammel djævlekultfilm fra ’70’erne. xD
    Interessant nok, at der står, albummet bliver tilgængeligt på vinyl og dl, men cd nævnes ikke. Kim inde i Rock Uglen fortalte mig for 4-5 år siden, at han regnede med, at cd’en helt forsvinder, vinylen kommer tilbage, og tilbage står bare vinyl og dl. Noget kunne tyde på, at han måske får ret.

    Fed video, nu vil jeg sgu se den igen. ^_^

  2. Martin

    Ja de rykker i den grad! Jeg tror det er helt rigtigt set – altså med hensyn til CD’en vs. LP og DL. Som det er nu, er der oftest en gratis download med af alle albums købt på vinyl. Ganske smart og praktisk. CD’en betyder derfor pludselig ikke ret meget længere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.