Hither came Trump the Cimmerian, blond-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer…

Her har I et lille, pubertært protestindlæg. Der er voldsomme kræfter derude, som tilsyneladende lever og oplever verden på en helt anden måde end mig. Det er bekymrende og jeg gruer for, hvordan tingene vil udvikle sig her i Europa i de kommende år. Suk. Og så døde Leonard Cohen også. Suk nok engang.

Valgnederlaget kan her markeres med to numre. Først og fremmest har det gamle, hæderkronede punkband MDC har lavet en video til den fine sang ”Born to Die” fra ’81 – nu med titlen ”Born to Die 2016”. Se anarko-punkernes video her:

Så får I også lige Dead Kennedys’ ”The Great Wall”, der synes meget passende i denne anledning. Nummeret stammer fra den lidt undervurderede Bedtime for Democracy fra ’86.

 

God weekend. Vi ses på søndag, hvor turen får til Grækenland.

 

1 kommentar

Filed under Video

One response to “Hither came Trump the Cimmerian, blond-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer…

  1. Henning Andersen

    MIN HERRE!
    Der er absolut intet pubertært ved politisk stillingtagen. Men uanset politisk observans står det til troende, at Donald Dickhead vil skabe et USA uden fattige, fejlfarver eller feminister. I det hele taget helst uden kvinder, der ikke har fået en lobotomi – og allerhelst uden resten af verden, udenfor dørmåtten til Trump Tower.
    Desværre er DD ikke psykopat. Han er er bare et ualmindeligt svinsk eksempel på, hvad der kan komme ud af noget så banalt som et samleje.
    Som du, kan jeg godt grue for Europa (herunder Danmark), men først og fremmest må jeg sige: – stakkels de amerikanere, der ikke er grisefarvede mænd under en hvis årsindkomst. Og det er alligevel en del …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.