Velkommen tilbage

Så blev det 2018, og jeg kan så småt tage hul på et nyt år her på bloggen. Det bliver ikke til så meget lige nu, da jeg er helt og aldeles begravet i arbejde. Men jeg ser faktisk frem til den kommende tid, fordi jeg forhåbentlig får afsluttet en række gamle projekter og rum til at tænke på noget nyt. Det bliver lidt af en befrielse, som jeg også håber, vil gavne bloggen her.

Årets sidste to måneder bar i høj grad præg af, at jeg arbejdede med andre ting. Derfor skete der ikke helt så meget på Fra Sortsand, som jeg egentlig gerne vil have, at der skulle ske. Ikke desto mindre har 2017 været det absolut bedste år for bloggen til dato, hvilket vil sige, at besøgstallene fortsat stiger. Det kan jeg jo kun være glad for. Jeg kan jo også samtidig kun være glad for, at der findes så relativt mange herhjemme, som gider læse om gamle, udenlandske bøger og se på svulstige forsider. Der er ikke nogen tvivl om, at bloggens læsere åbenbart helst vil læse om danske ting og klassikere – sådan har det været hele tiden, og det er måske ikke så mærkeligt.

Søren fra Skræk og Rædsel har lige fortalt os, at han har set 100 gyserfilm i ’17. Gulp! Det kan jeg på ingen måde slå – måske har jeg set én, hvis jeg var heldig. Jeg husker det ikke helt. Til gengæld fik jeg læst 71 bøger, hvilket er lidt mere, end jeg normalt når på et år.

Mens det er fedt, at folk som Søren og Jack J holder os opdateret på film/musik/tegneserie- og horrorfronten, er det også godt, at Jette på det nærmeste spytter sine anmeldelser ud på Gyseren. Jeg er ikke altid enig i Jettes tilgang til litteratur, men for en bagstræberisk tumpe som mig, der ikke er på Facebook, er hendes anmeldelser en rigtig fin måde at blive opdateret på nye og nyere udgivelser, som ellers ville være gået min næse forbi.

Tak til jer for skrivearbejdet og godt nytår til mine medbloggere. Lad os håbe, at ’18 bliver et strålende år for genrefiktionen.

Har du ønsker, idéer, kritik, sure bemærkninger, ris eller ros til Fra Sortsand, lad mig høre det, og jeg skal forsøge at få det med i det nye år.

Alt godt
Martin

Skriv en kommentar

Filed under Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.