Firestarter – sangen, ikke romanen

The Prodigys Keith Flint hængte sig selv for ikke ret lang tid siden. Trist og ubehageligt. Jeg har aldrig været nogen egentlig Prodigy-fan, men de har afgjort et sted i mit lydunivers, som alternativ til alt mulig andet elektronisk dansemusik, der ikke rigtig siger mig noget. Death In Rome siger mig imidlertid en masse, og de har indspillet en coverversion af Prodigys klassiske ”Firestarter”, som en hyldest til afdøde Flint. Den hyldest er de sluppet ret godt fra, og den skal naturligvis bringes på bloggen. Giv Death In Rome et lyt og send punkede provo-Keith en venlig tanke.

Vi ses på søndag, hvor vi skal på tidsrejse igen.

 

2 kommentarer

Filed under Video

2 responses to “Firestarter – sangen, ikke romanen

 1. Henning

  Jeg ved ikke, hvad der fik Keith Flint til at tage bagdøren og smække efter sig. Han har vel haft sine grunde – eller rettere: han må været løbet tør for “grunde”.
  Jeg husker, at min søn var helt oppe og ringe på “Firestarter”, og selv hans far – det gamle, konservative fjols – kunne godt høre, at “der var noget hér”. Men det var måske fordi “det gamle konservative fjols”, netop var ved at læse Stephen King, i nogenlunde samme ombæring; det – og så Michael Whelans fantastiske “cover” til netop “Firestarter” (bogen – ikke sangen).
  Anyways: – måske var det sådan hér, altså Death In Romes udgave, at det egentlig skulle have lydt, ligesom med “What my condition was in”.
  Så de kan åbenbart noget, dem der “Døden i Rom” (Jeg troede ellers kun den var i Venedig, men man kan jo blive klogere!).
  Jeg tror der var plads til forbedring, Prodigy and all, og under alle omstændigheder er det for tidligt at “checke ud” som 50-årig, med mindre det er et michael strunge syndrom man prøver at emulere. Fri os for det.
  Men godnat Keith, sov godt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.