Pyh, så skal der gang i den igen

Et lille pip fra mig. Jeg har været ret optaget i den seneste tid med diverse bogprojekter, men nu vågner Fra Sortsand igen. På søndag skal vi således til vampyrernes verden; jeg håber vi ses!

I mellemtiden kan jeg fortælle, at min næste roman Rama Rama Europa nu er gennem første revision hos forlaget og roligt bevæger sig frem mod udgivelsen. Det glæder jeg mig vildt og blodigt til. Jeg har også brugt tid på at samle billedmateriale sammen og reviderer min fagbog om gyserlitteratur, Skrækvisioner. Det projekt, som i skrivende stund har fået 70.000kr i fondsstøtte, bliver også rigtig stort at kunne lukke ned. Jeg håber stadig, at Skrækvisioner ser dagens lys før udgangen af dette år, men noget kunne tyde på, at vi slige skal ind i 2020 før jeg kan stå med bogen i hånden. Omvendt må jeg sige, at Syddansk Universitetsforlag er effektive, så det kan ikke udelukkes, at bogen bliver min julegave til mig selv.

Videre kan jeg fortælle, at den roman jeg skriver sammen med min gode ven Jacob Krogsøe også nærmer sig afslutning. Sidste kapitel er lige blevet skrevet; så mangler der bare en kort epilog og så kan det store revisionsarbejde begynde. Selve skrivearbejdet begyndte for et år siden, hvilket betyder at arbejdet med Blodbaner, som bogen hedder, er gået utrolig meget hurtigere end vores forrige fælles roman Randvad.

Når man dertil lægger to fagbøger, som jeg også har afsluttet i oktober måned, så har det alt i alt været et travlt efterår med ganske lidt tid til at blogge. Ærgerligt, men døgnet har desværre for få timer til det hele.

På genhør på søndag.

Martin

 

Skriv en kommentar

Filed under Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.