Skrækvisioner

Paperback, Syddansk Universitetsforlag 2020

Gulp! Så har jeg brugt den seneste tid på at få den endelig korrektur af Skrækvisioner på plads. Med en bog på 440 sider og 180.000 ord, tager det sin tid. Det er derfor også ret fedt, at det hele nu er afsluttet og bogen sendt afsted, så den kan udkomme i slutningen af marts. Hurra. Jeg glæder mig ret meget til at stå med den i hånden – det har været et meget langt bekendtskab efterhånden. Faktisk er det en smule surrealistisk, at hele det kæmpe arbejde nu har fået en ende.

Paperback, Syddansk Universitetsforlag 2020

Her kan du se det omslag, som forlaget har brygget sammen samt en indholdsfortegnelse til de videbegærlige vovehalse, der måske kunne tænke sig at gå ombord i bogen. Jeg håber i hvert fald, at det kan pirre nysgerrigheden hos bloggens læsere.

På snarligt genhør

– Martin

6 kommentarer

Filed under Ikke kategoriseret, Nonfiktion

6 responses to “Skrækvisioner

 1. Stort tillykke! Kan jeg bestille et signeret eksemplar? /Teddy

 2. Martin

  Tak, tak. Fantastisk, at du er interesseret i nørderierne. Jeg vil med største fornøjelse signere dit eksemplar. Jeg ved ikke, hvornår bogen rent faktisk kommer fra trykken. Forhåbentligt snart. På genhør.

 3. Oh, det ser godt ud. Er den evt. med på Krimimessen, så jeg for en gangs skyld kan købe noget der (når jeg nu ikke læser krimier)?

 4. Henning

  Hep hay, Martin!

  Nå, så det er DET du har brugt god tid på! Det er fandenflækkemig da noget at se frem til. Og jeg formoder ( – ja, jeg forventer!) at den er ligeså elegant og perspektiverende som dine artikler på FraSortsand.

  Stort tillykke med færdiggørelsen af et projekt, der stensikkert har krævet en indsats af en størrelsesorden jeg er ude af stand til at overskue 🙂

  Hold kæft hvor jeg glæder mig til at fingrene (og øjnene) i den.

  Hilsen Henning

  • Martin

   Mange, mange tak, Henning! Arbejdet har været ret stort, men også sjovt (i hvert fald et meste af tiden) Jeg håber ikke, at du vil blive alt for skuffet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.