Skrækvisioner kan nu købes

Paperback, Syddansk Universitetsforlag 2020

Et stille hurra herfra. Min fagbog Skrækvisioner kan nu købes hos Syddansk Universitetsforlag. Dermed kan du få lejlighed til at læse mit bud på skrækgenrens udvikling fra 1920’erne og frem til i dag. Det lyder da som spændende læsning, hvis jeg altså selv skal sige det. Bogen kommer langt omkring med en del afstikkere længere bagud i tid, men fokus ligger tungt på 1900-tallet. Der bliver derfor ikke brugt mange ord på gamle travere som eksempelvis Dracula, Frankenstein et al.

På grund af de corona-ramte tilstande, som vi lever underlige nu, har jeg rent faktisk ikke selv set bogen endnu. Der er kommet en kasse med bøger til mig fra forlaget, men den står på mit kontor, som jeg ikke har adgang til før vi kan møde ind på arbejde igen. Det er lidt sært, men så er der bare endnu en grund til at håbe, vi snart kan komme tilbage til en form for normalitet.

Jeg håber og tror, at Skrækvisioner vil være relevant læsning for alle, der svinger forbi Fra Sortsand regelmæssigt. Kast et blik på bogen. Den kan anskaffes fra forlaget her (og sælges endda med rabat for tiden!).

 

3 kommentarer

Filed under Ikke kategoriseret, Nonfiktion

3 responses to “Skrækvisioner kan nu købes

  1. Jeg har rent faktisk set bogen – men også kun set den. For jeg vandrede ind i den lokale boghandel og så dem pakke den ud for at konstatere, at den var blevet ødelagt under forsendelsen og derfor skulle tilbage. Så jeg venter på den… igen 🙂

  2. Martin

    Øv til ødelagte bog, men fantastisk den rent faktisk findes. Og tak for interessen for den. Jeg håber du kan bruge den til noget. Det er en lang sag om et forløb, der kan genfortælles på mange forskellige måder.

  3. Henning

    Nå! Tidspunktet er kommet til noget “krydsbestøvning”: – jeg mener afgjort “Skrækvisioner” bør anmeldes ovre på “Superkultur”, hvabbehar Janus?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.