En virkelig positiv anmeldelse af Skrækvisioner

Jeg har lige modtaget en anmeldelse af Skrækvisioner, min fagbog om gyserens udvikling i 1900-tallet. Det er den første reaktion på bogen, som jeg har fået, og det er derfor rart, at den er så overvældende positiv. Det i sig selv er jo en god grund til at dele den her på bloggen, men anmelderen har også gjort et stort arbejde med at sammenfatte bogen. Det er jo ret nyttigt, hvis du gerne vil snuse lidt mere til kapitlernes indhold. Jeg synes derfor bestemt, at du skal smutte forbi platformen Historie-Online, hvor du kan læse anmeldelsen her.

På genhør

Martin

2 kommentarer

Filed under Ikke kategoriseret, Nonfiktion

2 responses to “En virkelig positiv anmeldelse af Skrækvisioner

 1. Henning

  Hej Martin
  Det må jeg nok sige! Det var sgudda en anmeldelse og en anmelder, der godt gad lidt mere end det sædvanlige. Men, uden at have læst bogen, vil jeg mene, at vi læsere – hér på Fra Sortsand – næppe forventede mindre, end hvad anmeldelsen giver udtryk for. Forvænte som vi er 🙂
  I sidste måned fik Kim Schou en bragende god anmeldelse af “Fra Moses til Superman” i Weekend-Avisen.
  Så uden at slå den ene bog i hartkorn med den anden, er jeg optimist nok til at mene, at der kunne være tegn på større accept og interesse for det populærkulturelles “impact” som eksponent for, hvad der egentlig rører sig i almindelige menneskers liv. Men det er en længere snak ….
  Ihvertfald tusind tillykke med en fabelagtig anmeldelse, Martin.
  Hilsen Henning

  • Martin

   Tak Henning, det var meget pæne ord! Jeg tror, det er meget vigtigt, at vi taler genrefiktionen op og viser, at den vil og kan mere end blot underholde sit publikum. Der bliver også udtrykt alvorlige og eftertænksomme ting med eksempelvis gyset, som ikke bare er rent splat og spøgelser. Det er lidt blevet mit korstog, at få trukket seriøsiteten frem, så det ikke altid er den laveste fællesnævner, som skrækfiktionen skal sælge sig på. Forhåbentlig kan min bog være bare en lille forskel i den kamp.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.