Tilbage fra den anden side med nyt

Gulp, så ramte jeg muren igen. Det er åbenbart efterhånden en kamp for mig at holde liv i bloggen, men jeg prøver og gør forsøget her igen. Jeg har så meget skrivearbejde, at det hele tiden er en afvejning for mig, hvor energien skal lægges. Skal jeg bruge tid på at få nogle sider høvlet af i et bogprojekt eller bruge tiden på bloggen? Begge dele er sjove, men i sidste ende vinder bøgerne altid. Det er der mit hjerte ligger, hvilket måske ikke er så underligt, når man tænker på, at Fra Sortsand først og fremmest handler om bøger.  

Nu vi taler om bøger, så er det rigtigt glædeligt, at Jacob Krogsøes og min roman Blodbaner nu er i forsalg til 200kr. Den udkommer først officielt her i midten af september, men man kan bestille den nu igennem Jacob. Det er der allerede ganske mange, som har gjort, hvilket er rigtig fedt. Jeg har faktisk ikke selv set bogen endnu, men det forlyder, at det er en laber sag, og jeg glæder mig voldsomt til at stå med den i hånden.

Ud over Blodbaner, der nu er helt afsluttet, er der stadig gang i min bog Når Eventyret Kalder, der handler om fantasygenren. Det projekt er også ved at være kommet over bjerget, hvilket er en lettelse, må jeg sige. Det har været et kæmpe mas, men også virkelig sjovt og spændende.

H.P. Lovecraft (1890-1937)

Projektet har imidlertid trukket lidt ud fordi jeg i efteråret underskrev kontrakt med DreamLitt om en fagbog om H.P. Lovecrafts forfatterskab. Den bog, der får titlen Drømmenes Pris, skulle meget gerne udkomme på HPLs fødselsdag d. 20. august næste år. Det skal vi nok klare, for jeg er ret langt med teksten. Det projekt har også taget en del energi, men det har samtidig været kæmpespændende at få skrevet noget samlet om Lovecrafts forfatterskab. Både Når Eventyret Kalder og Drømmenes Pris skal nok blive nævnt og diskuteret mere på bloggen senere.

Så er der også alle de andre projekter… men det må vente.

Ja der er nok at se til. Her og nu vil jeg dog først og fremmest opfordre jer til at se nærmere på Blodbaner. Den er et stærkt, grumt og rørende bekendtskab, synes jeg.  

På snarligt genhør, om ikke andet på søndag, hvor der er moderne gys på programmet.   

6 kommentarer

Filed under Ikke kategoriseret

6 responses to “Tilbage fra den anden side med nyt

 1. Jack J

  Godt at høre, at du er i live og har det godt. Det er usædvanligt, at du hverken forreklamerer et længere fravær og ikke svarer på blogkommentarer, så jeg tænkte, du nok var blevet pløjet ned at en bil eller lå i en grøft med to nakkeskud lige i panden (den slags bekymring har jeg fra min salige moder, som hele min barndom igennem sagde ting som: “Det må du sørme ikke gøre igen, jeg blev helt bekymret, tænk hvis der var sket dig noget”, hvis man var 20 minutter forsinket til aftensmaden). Jeg skrev sgu til Jacob på fb, om han vidste noget. Haha. Nå, men held og lykke med bøgerne (dine egne). Hvis du fremover sætter tempoet ned på bloggen, så er det forståeligt nok. Men jeg tror, der er flere, som ville blive kede af det, hvis du lukkede den helt.

  • Martin

   Tak for omsorgen, Jack. Jeg er helt rørt! Beklager jeg ikke fik svaret på din første besked. Det er frustrerende når man ikke kan nå det hele, især når intentionerne er der. Jeg håber at kunne komme ind i en god stime med bloggen igen nu, og det er i hvert fald fedt at vide, at der sidder nogen derude, som sætter pris på udgydelserne. Jeg skal nok gøre mit til at holde de uddøende bloggeres fane oppe. Du må gøre det samme.

 2. Nu har jeg i det store hele sagt farvel til Skræk og Rædsel-bloggen (som nu kun er nogle få pip på Facebook-versionen), så jeg kender det godt – men sejt at du holder ud (ligesom Jack Jensen). Kæmpe tillykke med bøgerne. Glæder mig til at læse BLODBANER og ser frem til HPL-bogen – det lyder virkelig som et spændende projekt. Og så har jeg endelig fået SKRÆKVISIONER hjem på hylden – Politikens Boghallen havde den stående blandt filmbøgerne 😉

  • Martin

   Tak for din venlige hilsen, Søren. Skræk og Rædsel-bloggen er savnet, men jeg kan tænke mig, at det var en lettelse officielt mere eller mindre at stoppe bloggen. Det er ikke sjovt, når det bare bliver forbundet med dårlig samvittighed over ikke at skrive noget nyt.

 3. Rasmus Hastrup

  Har købt Blodbaner, som jeg glæder mig meget til at læse. Håber virkelig, at du også finder tid til at videreføre denne sindssygt interessante blog.

  • Martin

   Tak, Rasmus , både for ros og køb. Jeg håber bogen falder i din smag. Om ikke andet, så håber jeg at der kommer lidt gang i bloggem igen nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.