Muttertag

Her får I, ud af det blå, et lidt tilfældigt indlæg. Denne lille mors dag-sang er ikke længere aktuel, men den er stadig underholde. Nummeret er lavet af den tyske, aktivistiske gruppe Antilopen Gang og den har ligget i mit baghoved siden de smed den på gaden for nogle uger siden.

Jeg har brygget på et par indlæg til bloggen, så der burde snart komme lidt aktivitet igen – i hvert fald for en stund.

På genhør.

2 kommentarer

Filed under Ikke kategoriseret, Video

2 responses to “Muttertag

  1. Jack J

    Herligt, at du ikke helt har skrottet bloggen! xD Jeg har for nyligt hevet den gamle tyskgrammatikbog* frem, som jeg købte i 1993, for endelig at få styr på den satans grammatik. Så det kunne være, at jeg skulle begynde at lytte til Antilopen Gang, haha. —*Og så opdagede jeg, at de sgu har haft en sprogrevision dernede i 90’erne, så jeg måtte hen at købe en opdateret udgave! >__< Er der iø ikke noget med, at du er fra det danske mindretal, eller husker jeg helt forkert? Bare det var mig!

    • Martin

      Jack, det lyder som et ambitiøst sprogprojekt, du har kastet dig ud i. Pøj-pøj med det. Men der er meget godt ved det sprog. Eksempelvis er og bliver Klaus Kinski bedst på tysk, så det kan jo være en gulerod for arbejdet. I øvrigt – tæt på. Jeg er halvt tysk, ikke mindretal.  

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.